Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie
Autor Wiadomość
Tuba Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
Dołączył: 11.2010
Reputacja: 0
Post: #1
Pytanie
Witam!
Mam pytanie odnośnie aliasu. Czy tutaj się dodaje tylko alias czy alias + hosting ? Jesli tak to jaką powiechnie dyskową mam do dyspozycji. Z góry dzęeki za odpowiedź.

Pozdrawiam
11-29-2010 21:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Majdan Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 49
Dołączył: 07.2010
Reputacja: 1
Post: #2
RE: Pytanie
Alias to tylko alias.
Musi Pan mieć gotową stronę wraz z hostingiem. My jedynie możemy zaoferować adres.
12-02-2010 22:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Tuba Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
Dołączył: 11.2010
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Pytanie
okey . Dzięki.
12-03-2010 20:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
skalar87r Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 3
Dołączył: 07.2014
Reputacja: 0
Post: #4
RE: Pytanie
Dokładnie musi mieć Pan gotową stronę ja tak miałem i mi zrobili

Numer jeden TOP1 w Polsce
07-07-2014 11:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kibicFCB Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 3
Dołączył: 07.2014
Reputacja: 0
Post: #5
RE: Pytanie
zgadzam się z kolegą wyżej

Nie ma to jak hydraulik kraków zawsze pomoże
07-29-2014 22:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Kontaktfree4u.pl :: Strona głównaWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS