Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shoutbox
Autor Wiadomość
elleni Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 1
Dołączył: 12.2010
Reputacja: 0
Post: #1
Shoutbox
ten caly skrypt - Shoutbox -to jedna wielka lipa
- Co ja mam sobie głowę zawracać w ciemno robić i generować ?
XXX dodawac , przeciez to kicha .... Po drugie nie widać co ja tam robię ani kolorow ani przykladu jak to bedzie wygladało , dlaczego u innych wszystko widac co robie i jak to ustawiam , przecież to jest dla początkujących wiec skad taki ciemniak jak ja pocztkujacy ma wiedziec co gdzie wstawic ? Na innym forum dla poczatkujących weszłam zobaczyłam co jest jak mam to zrobic jaki kolor ustawić jak wygenerowac kod i bez zadnego glowkowania z XXX wstawiłam ccccyyyykkkk , Shoutbox na stronke , tylko tu są problemy utrudninienia i głowkowanie Dodgy
<!-- START free4u.pl -->
<script type="text/JavaScript" src="http://www.free4u.pl/wyswietl_shoutbox.php?id_shoutboxa=XXX"></script>
<!-- STOP free4u.pl -->
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-21-2010 00:33 przez elleni.)
12-21-2010 00:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Majdan Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 49
Dołączył: 07.2010
Reputacja: 1
Post: #2
RE: Shoutbox
Jest napisane:
Cytat:W miejsce XXX wstaw odpowiednie ID komponentu.

Jeżeli go nie posiadasz musisz dodać komponent klikając w menu z lewej strony.
W sumie nic bardziej intuicyjnego mi nie przychodzi do głowy...
Może dodać formularz, ale to jest zbyt denerwujące. Zrobiłem tak (pojawia się jak użyje się złego kodu):
Cytat:Skopiowałeś zły kod komponentu. W kodzie zamiast XXX, musisz podać ID księgi gości.
Aby zdobyć ID najpierw należy dodać księgę gości.

Co do podglądu przy generowaniu kodu, to zgadzam się, dziękuję za uwagę - w przyszłości to zmienimy.
12-24-2010 00:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jurek70 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
Dołączył: 12.2011
Reputacja: 0
Post: #3
RE: Shoutbox
Witam
Po instalacji SB na mojej stronce totalne zamulenie brak odświeżania a szkoda, kurna zaplaciłem 9 zeta i kicha
12-21-2011 14:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Majdan Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 49
Dołączył: 07.2010
Reputacja: 1
Post: #4
RE: Shoutbox
Odświeżanie jest, co 30 sekund. Można samemu na życzenie odświeżyć klikając na przycisk zielonych strzałek.
Będę wdzięczny za inne uwagi.
12-28-2011 01:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jurek70 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 2
Dołączył: 12.2011
Reputacja: 0
Post: #5
RE: Shoutbox
Teraz wszystko śmiga.
Pytanie odnośnie emotek czy jest możliwość dodania emotek tanecznych wiecej usmieszków itd?
01-04-2012 17:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Majdan Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 49
Dołączył: 07.2010
Reputacja: 1
Post: #6
RE: Shoutbox
Myślę, że emotek jest wystarczająco Smile , chociaż rozumiem że zawsze może czegoś brakować Smile
01-06-2012 19:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
milioner111 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 1
Dołączył: 06.2014
Reputacja: 0
Post: #7
RE: Shoutbox
Shoutbox nie jest potrzebny na takich forach lepsze są małe xatowskie czaty
06-26-2014 10:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ZygfrydSala Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Dołączył: 08.2014
Reputacja: 0
Post: #8
RE: Shoutbox
Ja sie całkowicie zgadzam z poprzednikiem.

Czy wiecie gdzie mogę tanio i ładnie wydrukować własnoręcznie zaprojektowane kalendarze trójdzielne idealne na moją ścianę?
08-08-2014 09:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Kontaktfree4u.pl :: Strona głównaWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS